Προβολή του μεσσηνιακού πολιτισμού και τουρισμού στην Κίνα

Προβολή του μεσσηνιακού πολιτισμού και τουρισμού στην Κίνα
Στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος , ξεκίνησαν  επισκέψεις εκπαιδευτικών του Υπουργείου  Παιδείας της επαρχίας Hangzhou της Κίνας, στην Πελοπόννησο και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου έγινε τελετή υποδοχής  τους, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαιομετρίας κ. Νίκος Ζαχαριάς  μίλησε για  το πολιτιστικό απόθεμα της Μεσσηνίας , παρουσιάστηκαν  προγράμματα σπουδών και γενικά θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα ενώ μια γενική αναφορά για τον πελοποννησιακό τουρισμό έκανε η  συντονίστρια  έργου  και αποτελεσματικότητας και εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού κα Αντωνία Μπούζα .
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα  επισκέψεων, σύμφωνα με το οπαίο θα υπάρξουν αρκετές επισκέψεις Κινέζων εκπαιδευτικών στη Μεσσηνία. Επίσης, δόθηκαν φυλλάδια με πληροφοριακό υλικό για τη Μεσσηνία στην κινεζική γλώσσα .
Το Hangzhou είναι ένα επιχειρηματικό κέντρο και ταυτόχρονα τουριστικό κέντρο για Κινέζους και ξένους τουρίστες. Η περιοχή της δυτικής λίμνης στο  Hangzhou αποτελεί έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς της Κίνας.
Πηγή: http://tharrosnews.gr/news/content/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1