Επειδή όμως διακοπές και παραθερισμός δεν σημαίνουν τίποτα χωρίς διασκέδαση, κάτι που ο Έλληνας πρεσβεύει και γνωρίζει καλά η πόλη της Καλαμάτας αλλα και οι υπόλοιποι οικισμοί του νομού διεκδικούν υψηλές αποδόσεις στη νυχτερινή ζωή, στη διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η Καλαμάτα από την παλιά πόλη, την απέραντη παραλία, και τα υψώματα με την καταπληκτική θέα, μέχρι το λιμάνι, τους πεζόδρομους και τις μεγάλες πλατείες και πάρκα, έρχεται να προσφέρει ότι πιο μοντέρνο και καλαίσθητο έχει να παρουσιάσει μια ευρωπαϊκή πόλη σε όλους του τομείς της διασκέδασης. Μοντέρνες και σύγχρονες επιχειρήσεις, διακοσμημένες με υψηλή αισθητική και συνοδευόμενες  από καλές τιμές και υποδειγματική εξυπηρέτηση ικανοποιούν στο ακέραιο όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις για μουσική, χορό, ποτό, φαγητό, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Το υψηλό επίπεδο διασκέδασης διατηρείτε με ευκολία και εκτός πρωτεύουσας του νομού, απευθυνόμενο σε όσους αναζητούν ένα όμορφο ταβερνάκι μέσα σε γραφικό λιμάνι, beach-bar στην ακροθαλασσιά ή ξεφάντωμα σε κλαμπ μέχρι πρωίας. Στη Φοινικούντα, στην Πύλο, στη Μεθώνη, στην Κορώνη, στην Καρδαμύλη και στην Κυπαρισσία θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να γευτείτε λαχταριστό φρέσκο ψάρι και να συνεχίσετε το βράδυ σας σε κάποιο από τα δεκάδες παραθαλάσσια μπαρ.

Ένα είναι σίγουρο, ότι πρέπει να εφοδιαστείτε με κέφι για διασκέδαση και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Για όσους οι διακοπές δεν σταματούν στην παραλία, η Μεσσηνία δίνει δυναμικό παρόν.

Διεύθυνση