Στη νοτιοδυτική πλευρά της Μεσσηνίας και σε απόσταση περίπου 25 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα βρίσκεται το Πεταλίδι. Σε  αυτό το γραφικό και παραθαλάσσιο χωριό βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Petalidi Houses».  Η φυσική ομορφιά του χωριού σε συνδυασμό με το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον των «Petalidi Houses» θα σας προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Petalidi Houses» απέχουν μόλις 20 μέτρα από την όμορφη παραλία του χωριού και 300 μέτρα από το κέντρο του χωριού συγκρότημα αποτελείται από 2 τρίκλινα διαμερίσματα και από 1 πεντάκλινο. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με οικιακές συσκευές, διαθέτουν κλιματισμό καθώς και μεγάλες βεράντες με θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο αλλά και προς το χωριό.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στα «Petalidi Houses» και σας προσκαλούμε μέσω της ιστοσελίδας μας να γνωρίσετε καλύτερα τα διαμερίσματα και τις παροχές μας αλλά και να ενημερωθείτε για την περιοχή και τα αξιοθέατα που διαθέτει.

Υπεύθυνη :Σαραντοπούλου Αικατερίνη

 

Διεύθυνση

Τηλέφωνο: