Ήταν καλοκαίρι του 1984, όταν το ζεύγος του Πάρι & της Ντίνας Ευσταθίου, με τα μικρά τότε παιδιά τους, επισκέφτηκαν για πρώτη τους Χράνους. Και αγάπησαν τον τόπο με την πρώτη μάτιά , ένα τόπο φιλόξενο καλά φυλαγμένο από το σύγχρονο τρόπο ζωής. Και επιθύμησαν κάποτε να μπορέσουν να μείνουν εκεί….
Πέρασαν 10 χρόνια μέχρι το όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα. Το 1994 αγοράστηκε ο ελειώνας που σήμερα είναι χτισμένο το Paris Village και με περισσή αγάπη, φροντίδα και μεράκι, τον Ιούλιο του 1996 το Paris Village άνοιξε τις πύλες του να δεχτεί όλους όσους, από τότε μέχρι σήμερα έχουν θελήσει να γνωρίσουν τη Μεσσηνιακή γη, και να μας εμπιστευτούν το πολύτιμο χρόνο των διακοπών τους.
Από τότε και μέσα στα χρόνια που πέρασαν, με πολλούς από εσάς δημιουργήσαμε δυνατές φιλίες, είδαμε τα παιδιά σας να μεγλώνουν χρόνο με το χρόνο, είδατε κι εσείς τη δική μας οικογένεια να μεγαλώνει.  Γιατί το ξενοδοχείο Paris Village για εμάς, δεν είναι μόνο μια επιχείρηση. Είναι το σπίτι μας!
Περνάμε τη μισή ζωή μας σε αυτό, και όπως κι εμείς, έτσι κι εσείς, θέλουμε να νοιώθετε άνετα και οικεία μέσα σε αυτό.
Μέσα σε ένα οικογενειακό και απολύτως προσωποποιημένο περιβάλλον, μέσα στη μικρή γειτονία μας, γνωριζόμαστε, κάνουμε νέους φίλους, χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε, αποκτάμε μια νέα σχέση με τον εαυτό μας και τη φύση.
Σήμερα, εμείς τα παιδία (και τα εγγόνια!) του Πάρι και της Ντίνας, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε άξιους γονείς, συνεχίζουμε την παράδοση που δημιούργησαν, έχοντας τους στο πλευρό μας ηθικούς και έμπρακτους συμπαραστάτες. Και ευχόμαστε, ελπίζουμε και προσπθούμε να μπορέσουμε να πάμε την αγάπη όλων μας για αυτόν τον τόπο λίγο πιο πέρα…μέσα στις καρδιές όλων σας!
Καλώς ήρθατε στη Μεσσηνία! Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Paris Village!

Διεύθυνση

Τηλέφωνο: